TEMİZ AVLAK, TEMİZ AV Etkinliği Gerçekleşmiştir

Değerli Doğa Dostları,

Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği, tüzüğünde de belirtildiği gibi çevrenin ve sulak alanların korunmasına yönelik etkinliklerinden birini daha 9 Kasım 2014 Pazar günü sabahın erken saatlerinden itibaren başkentin içme, kullanma ve endüstri su ihtiyacının karşılandığı Kurtboğazı Barajı’nda dernek üyeleri ve doğa dostu amatörlerle beraber yaklaşık 80 kişiden oluşan bir ekiple düzenlemiştir.

Sloganı "TEMİZ AVLAK, TEMİZ AV" olan etkinliğimizin başlangıcında katılımcılar bir araya gelmiş ve serbest zamanlarını oltalarını su ile buluşturarak ve semaverde demlenen çaylarını yudumlayıp birbirleriyle sohbet ederek değerlendirmişlerdir.

Değerli Doğa Dostları,

Sonrasında yapılan kahvaltının ardından ellerine eldivenlerini giymiş doğa dostları Kurtboğazı Barajı kıyılarını adımlamaya başlamış ve attığı her adımın ardında insanoğlunun özlem duyduğu "TEMİZ DOĞA"yı artlarında bırakmıştır.

Çevre temizliğinin bitiminde hazırlanan öğle yemeğini afiyetle yiyen katılımcılar çaylarını yudumlarken bir yandan sohbet etmişler diğer yandan da misafirimiz olan Bereket TV Programcısı Sn. Levent GÖKFİDAN'la beraber röportaj yapmışlardır.

Başta çevre temizliğine katılmış tüm doğa dostlarına, Kazan Belediyesi'ne ve Bereket TV'ye, maddi ve manevi yönden bizlere destek olan tüm destekçilerimize teşekkür eder bundan sonraki etkinliklerimizde bir arada olmanın keyfini yaşamaya herkesi davet ederiz.
Bıraktığımız gibi kalması dileklerimizle...

Saygı ve selamlarımızla
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Yönetim Kurulu