ASOF Türkiye 2014 Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması sonuçlanmıştır.

sazan

Derneğimiz OLTACILARDER' inde kurucu üyelerinden olduğu Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu tarafından Sportif olta balıkçılığını tanıtmak, sevdirmek, olta ile balık avlanmayı özendirme hedefleriyle Bolu Gölköy Barajı’nda 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen ASOF Türkiye 2014 Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması sonuçlanmış, Bolu Valisi Sayın Ahmet ZAHTEROĞLULLARI, Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaaddin YILMAZ, Bolu Jandarma Merkez Komutanı , Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın İsmail TAŞ, Su Ürünleri Müh. Mukadder GÜLER, Su Ürünleri Müh. Çağatay OKTAY' ın katılımları ile gerçekleşen ödül töreni sonrasında dereceye giren takımlara ödülleri takdim edilmiştir.

Bir hayli çekişmeli geçen bu yarışma için yaklaşık iki ay kadar süren hazırlık aşamasından bitiş anına kadar ki geçen süreçte görev alan federasyonumuzun değerli yönetim kurulu üyelerine ve delegelerine, federasyonumuza bağlı derneklerimizin kıymetli yönetim kurullarına ve üyelerine, sponsorlukları ile destek olan sektörün önde gelen firmalarına ve bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde çalışarak, yarışarak veya destek olarak emek veren ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyor, bir sonraki etkinliği tüm enerjimizle ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Saygı ve Selamlarımızla
OLTACILARDER YÖNETİM KURULU

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıkla.....

EN BÜYÜK BALIK KATEGORİSİ BİRİNCİSİ