OLTACILARDER 7. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği (24-25 Mayıs 2014)

turnaAmatör ve sportif amaçlı olta balıkçılığını tanıtmak, sevdirmek, gelişmesini sağlamak ve yarışma heyecanı duyan amatör olta balıkçılarını buluşturmak amacıyla her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz OLTACILARDER Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği’ mizin 7. sini bu sene 24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde yine Ankara iline bağlı, Bala ilçesi Kesikköprü Baraj’ ında yapmayı planlamış bulunuyoruz.

Yıllardır dayanışma içerisinde bulunduğumuz Sakarya Rastgele Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (SAMADER)’ mizin biz OLTACILARDER’ in ricasını kırmayıp yıllardır aynı tarihlerde düzenledikleri ve bu yılda aynı tarihleri planlayarak hazırlıklarına başladıkları kendi etkinliklerini bir hafta önceye alarak kendi yarışma tarihlerini bizlere vermelerinden dolayı SAMADER Yönetim Kurulu ve değerli üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.

OLTACILARDER 7. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği' ne ait Program, kurallar, kategoriler, sponsorlar ve ödüller 2014 Mayıs ayı başında ilan edilecektir.

Saygı ve selamlarımızla,

OLTACILARDER Yönetim Kurulu