OLTACILARDER 5. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları

01OLTACILARDER 5. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları

20 Ocak 2009 tarihinde Ankara Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü' ne yapmış olduğumuz resmi kuruluş müracaatımızın üzerinden dolu dolu geçen beş yılın ardından 19 Ocak 2014 / Pazar günü OLTACILARDER 5. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamalarımızı MAMAK KÜLTÜR MERKEZİ KONSERVATUVAR TESİSLERİ' nde OLTACILARDER üyeleri, dostları ve aileleri ile birlikte her geçen gün daha da büyüyen bir aile olmanın verdiği mutluluk içerisinde gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız

Ankara dışından kilometrelerce yol kat edip bu mutlu günümüzdeki yerlerini alan OLTACILARDER üyelerimiz, Ankara' da ikamet eden OLTACILARDER üyelerimiz, misafirlerimiz ve aileleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Kontrol Grup Sorumlumuz (Şube Müdürü) Sayın Yaşar KAYABAŞI, Avcılık Düzenlemeleri Grup Sorumlumuz Sayın Mahmut AKYÜREK nezdinde tüm BSGM teşkilatına, İç Anadolu Avcılar Federasyonu Halkla İlişkiler ve Yerel Yönetimler Koordinatörümüz Sayın Hüseyin ÜLKER, OLTACILARDER kurulumunda ve sonrasında bilgi ve tecrübeleri ile her daim yanımızda görmeye alışık olduğumuz Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneği kurucu üyelerinden Sayın M.Tarık ERSAL, Pursaklar Yozgatlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adnan ÇETİNER, Anadolu Av Marketi (Erhan TAYLAN ve Hakan BAŞAR), Avcılar Av Pazarı (Koray SALMAN), bizlerin bu mutlu gününü unutmayıp aradaki kilometreleri gönderdikleri çiçekler ile yok edip aramızdaymış gibi hissettiğimiz çok değerli GEBZE CARP ACADEMY üyeleri ile derneğimiz üyelerinden Sayın Ayhan TEMİZ, bizlere en güzel şekilde ev sahipliği yapan Mamak Kültür Merkezi Konservatuar Tesisleri yöneticileri ve çalışanları, Stüdyo Lilyum yöneticileri ve çalışanları ile çeşitli sebeplerden dolayı aramızda bulunamasalar da telefon, faks, mail ve benzerleri ile bu mutlu günümüzü paylaşıp sıcacık omuzlarını daima omuzlarımızda hissettiğimiz amatör balık avına gönül vermiş değerli doğa aşığı OLTACILARDER üyeleri ve dostlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Amacı sürdürülebilirlik olan bu anlamlı yolda desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürlerimizi, saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.

(OLTACILARDER) Yönetim Kurulu.