OLTACILARDER Afşar Kasabası Göleti Etrafına 2.500 Adet Fidan Dikti.

fidan27 Mart 2013 tarihinde siz değerli doğa dostu amatör balıkçı arkadaşlarımıza “Bir Ağaç Bir Yaşam" sloganı ile duyurup maddi veya manevi katılım ve desteklerinizi beklediğimiz biz doğa aşığı amatör balıkçılar için zevkli, gerekli ve bir o kadarda gurur verici etkinliğimizi 31 Mart 2013 / Pazar günü onlarca doğa dostu amatör olta balıkçısının ve ailelerinin katılımı ile yaklaşık dört saatlik özverili bir çalışma sonunda planlanan şekliyle 2.500 adet fidanı belirlenen alanlara dikerek noktalamış bulunmanın haklı mutluluğu içerisindeyiz.

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıkla....

Bu etkinliğin Ankara ili, Bala ilçesi, Afşar Kasabasında gerçekleştirilmesindeki emeklerinden dolayı derneğimiz üyesi Halit KÜÇÜK başta olmak üzere, etkinliğin başından sonuna kadar ki her anında yönetim kurulumuzdan aldıkları görevi fazlasıyla yerine getiren derneğimiz üyesi Erhan CANATAN, Bülent KAHRAMAN ve onlara yardımcı olan A.Engin ÇELEBİ arkadaşlarımıza, etkinlikte gönüllü olarak görev alan OLTACILARDER üyeleri, aileleri ve dostlarına, çeşitli sebeplerden dolayı katılım sağlamasa dahi yokluklarını oradaki arkadaşlarına hissettirmeyen değerli doğa âşıklarına, Afşar Belediye Başkanlığına, tüm ekip arkadaşlarına ve tabii ki misafirperver Afşar halkına teşekkürlerimizi sunuyor, saygı ve selamlarımızı gönderiyoruz.

Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Yönetim Kurulu