KAMADER 5. Turna Balığı Tutma Yarışması Sonuçlanmıştır.

turnaKocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAMADER) tarafından 5/6 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirilen KAMADER 5. Turna Balığı Tutma Yarışması' na OLTACILARDER' i temsilen Ankara' dan bizde yönetim ve üyeler olarak imkanlarımız ölçüsünde katılım sağlamış ve harika iki gün geçirmiş bulunuyoruz.

OLTACILARDER olarak bizlerde; Amatör Olta Balıkçılığını kamu oyuna tanıtmak, amatörlük ruhunu geliştirmek, çevreye ve yaban hayatına karşı sorumlu bir şekilde yürürlükteki kanun tüzük ve yönetmenliklere uyulmasını sağlamak, yarışma heyecanı ile amatör olta balıkçılarını bir araya getirerek, onları kaynaştırmak amacıyla düzenlenen bu tür aktivitelerin gerçekleşmesinde emeği olan ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyor, KAMADER' li dostlarımızı yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

OLTACILARDER Yönetim Kurulu

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıkla...