OLTACILARDER Afşar Kasabası Göleti Etrafına 2.000 Adet Fidan Dikti.

fidan24 Nisan 2012 tarihinde derneğimize ait forumumuz www.oltacilar.com üzerinden siz değerli doğa dostu amatör balıkçı arkadaşlarımıza “Bir Ağaç Bir Yaşam, 2Bin Ağaç 2Bin Yaşam” sloganı ile duyurup katılım ve desteklerinizi beklediğimiz biz doğa aşığı amatör balıkçılar için zevkli, gerekli ve bir o kadarda gurur verici etkinliğimizi 29 Nisan 2012/Pazar günü 200 civarında doğa dostu amatör olta balıkçısının ve ailelerinin katılımı ile yaklaşık 4 saatlik özverili bir çalışma sonunda planlanan şekliyle 2.000 adet fidanı belirlenen alanlara dikerek noktalamış bulunmanın haklı mutluluğu içerisindeyiz.

Bu etkinlikte gönüllü olarak görev alan derneğimiz ve www.oltacilar.com forum üyeleri ile ailelerine, çeşitli sebeplerden dolayı katılım sağlamasa dahi yokluklarını oradaki arkadaşlarına hissettirmeyen değerli OLTACILARDER üyelerine ve www.oltacilar.com dostlarına, etkinliğin en başından son anına kadar tüm aşamasında imkanlarını sonuna kadar kullanıp en ufak ayrıntıyı bile gözden kaçırmayan ve bizce muhteşem bir çalışmayla bu etkinliğe ev sahipliği yapan Afşar Belediye Başkanlığına, tüm ekip arkadaşlarına ve tabii ki misafirperver Afşar Halkına, Amaçladığı yolda emin adımlarla ilerleyen Afşar Kasabası Kültürünü Yaşatmak ve Sosyal Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve üyelerine, Afşar Kasabasının çok değerli muhtarlarına ve Afşar Kasabasında gerçekleştirilen bu anlamlı etkinliğe katılımları ile onur veren Balalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Çiğdemli Köyü Yardımlaşma Derneği' nin tüm yönetim kadrosu ve üyelerine teşekkürlerimizi sunuyor saygı ve selamlarımızı gönderiyoruz.
Bu etkinliğin Ankara ili Bala ilçesi Afşar Kasabasında gerçekleştirilmesindeki emeklerinden dolayı forum üyemiz Halit KÜÇÜK arkadaşımızada ayrıca teşekkürler.

Saygı ve selamlarımızla,

Doğa ve çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Yönetim Kurulu

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLA....