OLTACILARDER 12 Şubat 2012/Ankara Yemleme Etkinliği. (Yaban Hayatını Koruyalım.)

h01Son günlerde yurdumuzun birçok bölgesinde etkili olan kar yağışı ve kötü hava şartları sebebiyle yiyecek sıkıntısı çeken sokak ve yaban hayvanları için parklara, bahçelere, doğaya ve hatta evimizin pencerelerinin önlerine, balkonlarına onların bu zor günlerde hayatta kalabilmeleri için yem bırakarak, doğal hayatın ve ekolojik dengenin devamlılığının sağlanmasına elimizden geldiğince katkıda bulunmamız kaçınılmaz bir hal almış olup biz doğa aşığı amatör olta balıkçılarına bu uğurda büyük görevler düşmektedir.

Ayrıntılı Bilgi İçin TIKLA....

Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği üyeleri olarak 12 Şubat 2012 Pazar günümüzü bu işe ayırmış bulunmaktayız.
Sabahın erken saatlerinden itibaren ikametğahlarımıza yakınlık veya uzaklıklarıda göz önüne alınarak katılımcı sayısına göre ekiplere bölünüp Ankara merkez ve çevresindeki bir çok noktaya OLTACILARDER ve www.oltacilar.com üyelerinin maddi veya manevi desteleri ile temin edilen yemleri bırakarak bir nebzede olsa zorda kalan yaban hayatına sürdürülebilirliği için imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız.

Her türlü olumlu fikre açık olan bu düşüncemizi hayata geçirebilmemiz için öncesinde, anında ve sonrasında tüm doğa aşığı amatör olta balıkçılarını yanımızda görmekten mutluluk duyar, çeşitli sebeplerden dolayı aramızda olamayacak veya Ankara' da ikamet etmediklerinden dolayı yapılacak bu etkinlikte fiili olarak yer alamayacak olan doğa aşığı amatör olta balıkçısı dostlarımızında en azından bahçelerine ve hatta ev ile iş yerlerinin pencerelerinin önlerine, balkonlarına yem bırakarak doğal hayatın ve ekolojik dengenin devamlılığının sağlanmasına katkı sağlamalarını ve yapmış oldukları bu anlamlı çalışmaları fotoğraflandırarak Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir mail adresimize ulaştırmalarını rica ederiz.

Saygı ve selamlarımızla,

OLTACILARDER Yönetim Kurulu
09 Şubat 2012 tarihinde yukarıdaki mesaj ile siz değerli doğa aşığı amatör olta balıkçısı dernek ve forum üyelerimize duyurduğumuz etkinliğimizi bu çağrımıza kulak veren duyarlı kişi ve kuruluşlarında destekleriyle dört gün sonra (12 Şubat 2012) Ankara ilinin dört bir yanına aynı anda hareket ederek 10 araç, 30 kişiden oluşan gönüllü ekiplerimizle onlarca göl, baraj ve akarsu kenarına ulaşıp zorda kalan yaban hayvanlarına elimizden ne geliyor ise sonuna kadar yaparak gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Çeşitli sebeplerden dolayı bu anlamlı etkinlik esnasında yanımızda olamasalarda gönderdikleri E-Maillerle ve mesajlarla, ayni veya nakdi desteklerle yokluklarını hissettirmeyen doğa aşığı amatör balıkçı dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

OLTACILARDER Yönetim Kurulu

Etkinliğe Fiili Olarak Katılan Ekipler
1.Ekip
(Kösrelik Göleti, Lezgi Gölü, Kazan, Kızılcahamam' a kadarki üç gölet daha, Eğrekkaya Barajı, Kurtboğazı Barajı ile Pazar köyü civarları)
M. Serkan İNANÇ
Ercan KAPLAN
Tanju ODABAŞI
2. Ekip
Fedai ERDEM
Kaan KUZUCU
3. Ekip
(Bayındır Barajı (Mavi Göl) ve Kutludüğün, Kıbrıs Köyü, Kusunlar Köyü civarları.)
Necat ÇETİNCEVİZ
Peker KAYA
Yusuf ARDAHANLI
Mustafa KORKMAZ
4. Ekip
Mustafa KÖŞKEROĞLU
Nihat KÖŞKEROĞLU
Mustafa İPEK
Mehmet ASLAN
5. Ekip
Mehmet SEVGİN
6. Ekip
(Mogan Gölü (Gölbaşı), İkizce Göleti (Topaklı), Beynam Ormanları, Eymir Gölü ve İmrahor civarları.)
Musa ERCİYAS
Bayram TEKELİ
Sefa AYKENAR
7. Ekip
Refah AYPAK
8. Ekip
(Çanıllı Barajı, Bayat Göleti, Susuz Göleti (Göksu Parkı) ve Sincan' a bağlı iki gölet ile civarları)
İbrahim YILDIZ
Yasin ÖZTÜRK
Fatih PEHLİVAN
9. Ekip
F. Gökhan ERGİN
Hakkı HARMANCIK
A. Engin ÇELEBİ
10. Ekip
(Kurtboğazı Barajı, Pazar Göleti ve civarındaki iki gölet.)
M. Kemal KARATAŞ

Yasin ÖZTÜRK
Yusuf ARDAHANLI
Zekayi BEYAZTAŞ
MAKRO MARKET (Abidinpaşa, Dörtyol ve İstanbul Yolu şb. yöneticileri ve çalışanları)

Doğa Bırakılan Yem Miktarı
1.200 Kg Buğday ve Mısır.
2000 Adet Ekmek vb.
Büyük bir kısmı MAKRO MARKET' ten temin edilen et, kemik, yeşillik vb.