Bir Ağaç Bir Yaşam, Bin Ağaç Bin Yaşam...

haber3 23 Mart 2011 tarihinde forumumuz www.oltacilar.com üzerinden siz değerli doğa dostu amatör olta balıkçısı arkadaşlarımıza
“Bir Ağaç Bir Yaşam, Bin Ağaç Bin Yaşam” sloganı ile duyurup katılım ve desteklerinizi beklediğimiz, biz doğa aşığı amatör olta balıkçıları için zevkli, gerekli ve bir o kadarda gurur verici etkinliğimizi 27 Mart 2011/Pazar günü 80 kadar doğa dostu amatör olta balıkçısının ve ailelerinin katılımı ile yaklaşık 6 saatlik özverili bir çalışma sonunda planlanandan 500 fidan kadar daha fazlasını dikerek noktalamış bulunmanın haklı mutluluğu içerisindeyiz.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLA

Geçtiğimiz sene bugünlerde (04 Nisan 2010) yetmiş beş civarında OLTACILARDER üyesinin “Abant Yok Olmasın…” sloganı ile çıktığı özverili yolculuğu Yaban TV’ den seyrederek Ankara' da böyle bir dernek olduğunu öğrenip bizlere ulaşan ve bu etkinlikte en ön saflarda yer alıp yanında getirdiği 200 civarında fidan ile bu etkiğimizin en büyük teşvikçisi olan sayın Mustafa Korkmaz beye, katılımları veya çeşitli sebeplerden dolayı katılım sağlamasa dahi yokluklarını oradaki arkadaşlarına hissettirmeyen çok değerli OLTACILARDER üyelerine ve www.oltacilar.com dostlarına, bizlere orada sundukları imkanlar ile sanki evimizin bahçesine fidan dikiyormuş gibi rahat hareket etmemizi sağlayan Köprüköy’ e gönül vermiş sayın İstiklal Arıkan beye, Köprü Belediye Başkanımız sayın Hasan Taşpınar beye ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Saygı ve selamlarımızla.

Yönetim Kurulu.